Ideeën

Ik wil mijn gebouw/woning aan te passen, maar hoe doe ik dat het beste, welke materialen pas ik toe, welke installatie-technische opties zijn er en kan ik dat zelf doen of moet ik daarvoor een vakman inschakelen ?

Is het mogelijk om die muur weg te halen ?

Ik wil een aanbouw maken; hoe groot kan die zijn en heb ik daar een vergunning voor nodig ?

Zo maar een paar van de vele vragen die mij regelmatig gesteld worden.

Zonder bouwkundige kennis is het niet gemakkelijk om de mogelijkheden van een pand of ruimte in te schatten en/of een optimale keuze te maken uit de vele materialen en mogelijkheden die tegenwoordig beschikbaar zijn.
Als onafhankelijk werkend ontwerper/adviseur onderhoud ik een zo breed en actueel mogelijk overzicht van het snel veranderende aanbod aan materialen en oplossingen.
Daardoor kijk ik met andere ogen naar de mogelijkheden van uw gebouw en de effecten die de door u gewenste verandering heeft op onder andere de bruikbaarheid en de constructieve samenhang, waardoor ik in veel gevallen meer ideeën en oplossingen kan aandragen dan waar u of uw aannemer en/of installateur mee komt.

Onafhankelijk advies in de initiatief-fase zorgt voor een resultaat dat beter bij uw vraag aansluit en helpt u aanzienlijk op de kosten te besparen.

Ook de voordelen van een onafhankelijk advies ervaren ?   Bel even, of gebruik het contact-formulier.